افرادی که حداقل 20 گرم آجیل در روز مصرف میکنند، کمتر به بیماریهای قلبی و سرطان مبتلا میشوند و همچنین تحقیقات نشان داده مصرف روزانه یک مشت آجیل شامل مغزها میتواند کمک کند تا هرگز به دکتر مراجعه نکنید.
به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، تحقیقات نشان داده مصرف روزانه یک مشت آجیل شامل مغزها، میتواند کمک کند تا هرگز به دکتر مراجعه نکنیم. مطالعه نشان میدهد؛ افرادی که حداقل 20 گرم آجیل در روز مصرف میکنند، کمتر به شرایطی که بالقوه کشنده هستند مانند بیماریهای قلبی و سرطان، مبتلا میشوند.
آجیل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را تقریبا نزدیک به 30 درصد، خطر ابتلا به سرطان را تا 15 درصد و خطر مرگ زودرس را تا 22 درصد کاهش میدهد.
همین مقدار آجیل ــ معادل یک مشت ــ اگر بهطور مرتب و روزانه مصرف شود، خطر مرگ ناشی از بیماریهای تنفسی را نصف میکند و خطر ابتلا به دیابت را نزدیک به 40 درصد کاهش میدهد.
در مطالعات تغذیهای، تاکنون بسیاری از تحقیقات بر قاتلان بزرگ مانند بیماریهای قلبی، سکته مغزی و سرطان متمرکز بوده است، اما در حال حاضر اطلاعات بیماریهای دیگر نیز بررسی میشود.
Independent نوشت: در تحقیقات انجام شده در امپریال کالج لندن، کاهش مداوم بسیاری از بیماریهای مختلف، دیده شده که نشانه قوی است مبنی بر اینکه یک رابطه اساسی بین مصرف آجیل و نتایج متفاوت سلامت وجود دارد؛ در واقع نکته قابل توجه اینست که مقدار کمی از مواد غذایی، تا این حد در کاهش میزان بیماریهای مهم اثرگذار است.
این تیم تحقیقاتی که یافتههایش در مجله BMC Medicine منتشر شده است، تحقیقات خود را روی بیش از 800 هزار شرکت کننده از سراسر جهان انجام داده و نتایج را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است.
در این مطالعه، تمام انواع آجیل مانند فندق، گردو و همچنین بادام زمینی لحاظ شده است.
در این گزارش نوشته شده است: "آجیل و بادام زمینی سرشار از فیبر، منیزیم، و چربیهای اشباع نشده هستند که مواد مغذی برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی دارد و میتواند سطح کلسترول را کاهش دهد؛ برخی از آجیلها، بهخصوص گردو و گردوی آمریکایی، همچنین آنتیاکسیدان بالایی دارند که میتوانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند".
اگرچه آجیلها چربی بسیار بالایی دارند اما سرشار از فیبر و پروتئین نیز هستند، برخی شواهد نشان میدهد که آجیل ممکن است در طول زمان روند چاقی و اضافه وزن را کاهش دهد".