به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، نشستن طولانی مدت خطر بروز بیماریهای قلبی، عروقی، افسردگی و انواع خاصی از سرطانها را در افراد افزایش میدهد. هنگامی که انسان در یک نقطه زمان طولانی را نشسته باشد باعث آسیب جدی به ستون فقرات و پاها میشود.
طی یک پژوهش که بر روی 17 هزار نفر از مردان کانادا انجام شد محققان به این نتیجه رسیدند که افرادی که به مدت زیاد بر روی صندلی مینیشنند، از عمر کوتاهتری برخوردارند.
همچنین زنانی که از کفشهای نامتعارف و کیف سنگین استفاده میکنند به مرور زمان دچار حساسیتهای پوستی، التهاب تاندون و ... می شوند همچنین افرادی که از کولههای پشتی سنگین استفاده میکنند باید هر دو بند را بر روی شانهها بیاندازند تا از کج شدگی خطر افقی شانه پیشگیری شود.اگر کفش مورد استفاده مناسب نباشد منجر به تخریب ستون فقرات، بیماریهای مچپا، انحطاط سریع مفاصل پا و ایجاد میخچه میشود.
مرکز مراقبتهای بهداشتی کانادا میگوید، افرادی که بیش از حد متعارف وقت خود را صرف کار با گوشیهای هوشمند و یا کامپیوتر میکنند دچار مشکلات آرتروز گردن، قوز و فشار عضلانی و همچنین اعصاب باریکش میشوند.
بنابر گفته بنیاد ملی خواب آمریکا، افراد باید بین 7 تا 9 ساعت در شب استراحت کافی داشته باشند زیرا سبب رشد سلولهای عصبی مغز و کاهش تنشهای روز قبل افراد است و کمخوابی میتواند باعث بروز بیماریهای چاقی، قلبی و حتی افسردگی در آینده شود.
چرت زدن در هنگام ظهر میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت و راندمان کاری افراد را بالا ببرد ولی باید توجه داشت که این خواب بیش از یک ساعت طول نکشد زیرا تا 34 درصد خطر مرگ و میر را افزایش میدهد.
براساس مطالعات دانشگاه هاروارد، مصرف روزانه نوشابههای گازدار و رژیمهای غذایی که این نوع نوشیدنی در آن مصرف میشود ناسالم است و خطر بیماریهای ریوی، انسداد روده و اختلال مزمن (COPD) را افزایش میدهد.